söndag 27 september 2009

mini seme

flyger till luleå imorgon sen hem till happis. måste fixa rätt mycket saker så lär bli stressiga 3 dagar där uppe. landar vid 16 på månadg och åker hem på torsdag morgon är det planerat. blir nog bil ner med sebbe och jari. får se hur det blir.

hade lagfest igår mad laget. det började med triathlon, simning 1km, rullskridskor drygt 12km och cykel drygt 12km. gick bra, överraskande bra. sen blev det bastu med kalla pilsner på badhuset. efter det åkte vi till ishallen och hade lite lagtävlingar, det gick mindre bra kan man säga. spela minigolf med 1½promille i kroppen är inte riktigt dom bästa förutsättningarna. :) sen blev det boll & puck kastning och avslutningsvis utslag med en järn nia. längsta slaget vann. snärre slog väl 100meter och träffade asfalten som lutade ner mot parkeringen så slaget blev väl 400m långt. highfive. själv slog jag kanske 22m, highfive på den med!

som sagt, åker "hem" imorgon så måste packa lite grejer och förbereda allt till imorgon. var ett bra tag sen jag var i happis, 3-4 månader sen? fårse om man hinner träffa alla man vill träffa. tråkigt att brorsan och farsan åker till sthlm imorgon från happis. får ta ett stopp i sthlm på hemresan.

nåja, nu iväg! i´ll c u when i get there!

kärlek & respekt /s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar