torsdag 3 september 2009

ny dag, nya möjligheter. jag gillar det tankesättet

skavlan, vad fan är det?!
ser på ett repris på svt1, kristallen 2009. filip och fredrik har inte vunnit ett piss, bara massa skit som fått priser. antikrundan vann något, skavlan har vunnit 2 priser, årets manliga programledare och något annat. fan vad kasst om filip och fredrik inte vinner årets program med boston tea party. dom borde vunnit varje kategori dom varit nominerad till.

VA?! dom 2 som fått flest röster: på spåret och lets dance. på spåret vann. -fifan. hur fan kan dom vinna, alla som ser på på spåret har en jävla "siffer skiva" på telefonen. man kan väl inte skicka in sms och rösta med en sån telefon?!

nåja, igår hade vi match, vi vann med 4-0. vann skotten med 47-14 om jag inte minns helt fel. vi borde vunnit tvåsiffrigt men så blev det inte. själv hade man överdrivet otur. första bytet ett skott i ribbkrysset, 2 skott i ribban, 1 gång tom-bur efter att ha rundat målet som "foppa" gör. så hoppar en spelare i vägen precis. fyfan, men bra att det händer sånt på försäsongen. så rycker man sig själv i kragen till seriestarten.


brorsan har börjat gå på myau thai (stavning?), respekt. fan vad sugen man själv också är på att börja träna någon kampsport. vore tech som fan att åka i mars till thailand och träna på tiger myau thai med alla stjärnor. nåja, nu får man bara tänka på hockeyn i ~ ett halvår. :)

p.s: "örjan Lax som karate instruktör", tycker det passar bra in nu när vi väl är inne på kampsport. -cry

kärlek & respekt /s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar