fredag 9 oktober 2009

sry

har inte blivit något inlägg hit på ett tag pga vårat mobila bredband. det skumar som fan, tog mig ungefär en kvart att komma hit och skriva bloggen också. tungt, tungt!

annars då, jo serien började i onsdags mot topp tippade helsingborg som var riktigt hungriga på vinst. och det fick dom genom hårt jobb och mycket bra spel. vi hade inte mycket att säga till. förlust med 7-1, även fast vi hade 0-0 in i andra perioden. dom var iaf värda segern, och kommer nog inte förlora många matcher under denna säsong. spelade själv en hyffsat bra match var inne på 1 bakåt. hoppas på vinst nu på söndag mot tvåan i serien kallinge, som blir riktigt tufft. vore skönt att ta hem 3p på hemmaplan! får se hur det går..

i helgen eller i början på nästa vecka så flyttar vi in i en villa i beddingestrand mest troligt. om vi nu inte råkar stöta på något annat bättre. ska bli skönt att komma ifrån den här lådan :) det blir jag, suunta, sebbe och två goa göteborgare som checkar in där.

sen har det inte hänt så mycket, samma vanliga dagar som alltid. idag har vi träning 18 och efter det tänkte vi ta en grogg på lokala puben här i höllviken. (obs: en grogg!).

hade bra! take care, peace!

kärlek & respekt /s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar