måndag 14 september 2009

tix tax och luncha

nu har man jobbat klart för idag, hjälpt coachen lite (han är snickare). varit lugnt jobb, bara hjälpt till lite. men imorgon ska jag på arbetsintervju på western union. dom behöver en finsktalande där, så det skulle ju vara suveränt för mig. får se vad dom tycker om mig imorgon.

hade match igår, mot jonstorp (topplaget). vi förlorade med 6-8 även fast vi vann skotten med typ 40-20 eller något liknande. hade defensiva missar då dom slår sarg ut så tappar vi markeringen på deras toppgubbe som fick komma fri 3-4ggr. men det är ju små missar som lätt går att lära sig av. var oavsett en bra match, fick upp liret lite mer och jag anser att vi var värda en vinst. men tror inte att vi kommer att förlora mot dom i fortsättningen (i serien).

annars så flyter allt på här som vanligt, trivs som fisken i vattnet fortfarande. idag kommer sebbe lukin och jari suunta hit och provar, hoppas det går bra för dem. vore skönt att ha några andra från norrbotten/lapinlääni här :)

såg på tv4 fakta precis, en kille hade 2 hjärtan. eller han föddes med ett men var tvungen att få en till. ganska imponerande hur dagens teknik är, tacka gud för det.

ska luncha nu, hade!



TIF vs. LUND, 2-0


TIF vs. LUND, 4-0

kärlek & respekt /s

2 kommentarer: