tisdag 4 augusti 2009

blev ett hyffsat långt inlägg, var inte tanken

otroligt osugen på att skriva blogg och som markus säger, alla förväntar sig ett långt inlägg så blir man ännu mindre sugen på att skriva rader. får väl skriva lite kort och kompensera med en jävla massa bilder på facebook imorgon. janne håller på att skicka bilderna till mig, laddat nu i ungefär 8-9h.

dag 1: vaknade någon gång vid 02 och började småkröka, taxi 04 till arlanda, flyget åkte 6 eller 7.
när vi anlände var vädret skit och alla var less som fan, tänkte ju det värsta direkt att det regnar en vecka. åkte buss till hotellet och markus drog juttus (ifall det regnar ska vi knarka och köpa horer hela veckan. satt massa svenska familjer i samma buss). nåja, vi anlände till hotellet, slängde grejerna i varsitt rum (jag & sulan i ett, kenu och passi i ett, big bad rassi fick vardagsrummet för sig själv). jag, passi, kenu och sulan for ut på cruis och checkade läget. hann vara ute i 1h så var det ~29 grader varmt och full sol. mys, åt och drack och sen blev det utgång.

dag 2: markus och sulan for och stekte direkt på morgonen, jag och janne sov till 14-15 någon gång. kenu var med sulan och markus ett tag sen chilla han. for ut och stekte 1h, sen börja swinget. var bra swing, for på ett par förkrök ställen sen blev det nog lazur vid 02.

dag 3: när alla vaknat åkte vi iväg till en aqua park, var där åkte lite, spana lite, supa lite och steka lite. kom hem vid 16 skulle jag tippa, alla tog en 50/60 powernap i någon timma sen blev det bra swing. denna gång var vi lite på cruis överallt, testade massa småa krogar osv. är inte säker om den kvällen slutade på lazur.

dag 4: minns inte exakt dom sista dagarna hur dom var, men alla dagarna började nog med att sulan och markus stekte från 08-15. kenu stekte lite då och då och kastade lite boll i vattnet med grabbarna. jag och janne chillade i hotellrummet efter riktigt bra swing! blev bara några timmars stekande per dag för oss. denna dag chillade janne på hotellrummet, jag och resten av gubbarna for och käka och drack lite lugnt. blev inte utgång alls den kvällen.

dag 5: -||-, som vanligt varje morgon. sen for vi på jävligt king ställe var en kille var ruggig på "flurring" (ursäkta stavning). var riktigt kul där. alla var lite halvslut denna kväll också så den blev hyffsat kort.

dag 6: -||-, bra swing som fan! alla gubbarna på bra humör. for på något nytt ställe, var bra ös. sen kung i baren (beställde några brickor, 40 drinkar). sen efter det lazur. var helt jävla förstört bra fest. hem någon gång vid 8 skulle jag tippa.

dag 7: var väl för det mesta chill dag, gå runt lite och ta farväl till folk man träffat och såna där jävlar som gapar att man ska käka hos dem. sen nästa morgon var det avresa vid 6(?).

OBS: ingen kom hem samtidigt någon av nätterna vi var ut. någon stack en halvtimma/timma före någon annan varje kväll. ganska konstigt.

2 profiler = döner kebap (äijä) mannen och -cry-taxi-driver

orkar inte skriva längre, ska ta och läsa aldrig fucka upp sen tänkte jag sova. upp lite före 07 imorgon, morgon is -drä

kommer bilder på facebook imorgon, stay tuned!

kärlek & respekt /s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar